Редактор: e-mail: Снимка: Миролюба Бенатова, фейсбукЖурналистката Миролюба Бентова за пореден път коментира

...
Редактор: e-mail: Снимка: Миролюба Бенатова, фейсбукЖурналистката Миролюба Бентова за пореден път коментира
Коментари Харесай

Бенатова за Мишел Леви: Разкрива нередности в Лозенец пред Нова, но опита да спре моята проверка в болницата

Редактор: 

e-mail: 

Снимка: Миролюба Бенатова, фейсбук

Журналистката Миролюба Бентова за следващ път разяснява абсурда с държавната болница " Лозенец ". Днес на персоналния си профил във фейсбук тя разгласява публикация от уеб страницата на " Нова телевизия " със заглавие: " САМО Пожарна охрана NOVA: Бивш управител в болница " Лозенец " - с още разкрития ".

Като коментар към това тя написа:

" Този " някогашен управител в държавна ", който в този момент " разкрива " нередности пред Нова, опита да спре моята инспекция в болничното заведение при започване на годината. След като един от надписаните пациенти се беше обадил да пита какво става и дали е правилно това, което е научил от мен, мениджърът Леви ме намери и ми " предложи " да не се занимавам и " да не тормозя пациентите с позвъняванията си ". Отказа изявление, сподели ми, че от болничното заведение  ще получа писмен отговор. После и това отпадна. Болницата ме изпрати при " проверяващите институции ", а те от своя страна, забавиха оптимално  документалното удостоверение на информацията, която имах. Сега този Леви очевидно се пробва да се избави, правейки се на съзнателен жител. Докато отчитане " механически неточности " не беше сладкодумен ".



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР